Data recovery in Amsterdam

By 30 mei 2013Data Recovery
[av_textblock size=” font_color=” color=’#aaaaaa’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”] data recovery amsterdam

UPDATE: vanaf 5 maart 2018 is ons lab niet meer op het WG-plein gevestigd. Voor een gratis diagnose kunt u nu terecht om de hoek bij de PC Dokter op de Overtoom. U kunt uw datadrager ook langs brengen bij een afgifte- of diagnosepunt bij u in de buurt (zie hiervoor Contact) of opsturen naar ons direct (zie hiervoor het adres in de Verpakkingsinstructies onder Werkwijze)!

————————————–

Sinds 2013 verrichten wij data recovery vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam. We lieten het rustieke Alphen aan den Rijn achter ons en streken neer in het bruisende AOC Ondernemers Centrum. Dit voormalige ziekenhuis is gelegen aan het Wg-Plein, middenin Oud-West en op een steenworp afstand van de Ringweg A10. Door deze centrale ligging zijn we voor iedereen goed bereikbaar.

Gastvrijheid in Amsterdam

Je kunt zonder afspraak bij ons langskomen voor het afleveren van je datadrager, een gratis diagnose of een kop koffie. Aan parkeergelegenheid voor de deur is geen gebrek. Op de tweede verdieping van het AOC tref je op nummer 363 ons kantoor aan, alwaar de data recovery specialist je zal verwelkomen. In het geval van een gratis diagnose kun je op je gemak plaatsnemen in de ontvangstruimte. Ondertussen wordt het probleem van je defecte harde schijf, RAID of usb-stick in kaart gebracht. Daarna maken we de balans op en kiezen we in overleg voor een bepaald data recovery-traject.

Creatieve broedplaats én zakenstad

Door de verhuizing kunnen we je nog beter van service voorzien. Amsterdam is immers een creatieve broedplaats pur sang. Onze data recovery-service is dan ook ideaal voor de fotograaf, filmmaker of muzikant die met potentieel dataverlies te maken heeft. Daarnaast is Amsterdam wereldwijd de tiende zakenstad. Wij bieden professioneel herstel in het geval van zakelijk gegevensverlies.

Uiteraard kan de rest van Nederland ook gewoon bij ons terecht!

Onze locatie


View Larger Map
[/av_textblock]