Over

DDRecovery bestaat reeds sinds 2008. Oorspronkelijk gestart op zolder in het ouderlijk huis in Alphen aan den Rijn tijdens de studie. Vervolgens gegroeid en verhuisd naar Amsterdam (een voormalig patiënten zaal in het oude Wilhelmina Gasthuis).

Inmiddels zijn we gevestigd in een monumentale boerderij in Bodegraven en hebben we diverse afgifte- en diagnosepunten verspreid over het hele land.

We blijven bewust een klein bedrijf met persoonlijke benadering met een focus op particuliere en klein zakelijke gebruikers.

 

Momenteel werken de volgende mensen voor en bij DDRecovery:

Alwin Daams (eigenaar & data recovery engineer)
Vanuit hobby heb ik altijd affiniteit met computers gehad. Ik kwam voor een klus in aanraking met de datarecovery markt van dat moment (2006). Ik schrok destijds erg van de prijzen en het gebrek aan transparantie van de markt. Ik ben me toen gaan verdiepen in deze specialistische handel en bijbehorende apparatuur. In 2008 werd deze hobby kennis commercieel verpakt en zijn de eerste investeringen in de professionele apparatuur gedaan. Over de jaren heb ik een goed beeld gekregen van mijn kunnen en ik weet dan ook waar de grenzen liggen van wat ik kan. De afgelopen 10 jaar heb ik een breed netwerk opgebouwd met o.a. internationale vakgenoten.
Mede doordat DDRecovery vanaf het begin transparantie heeft betracht met betrekking tot prijzen,  ontkomen ook de gevestigde partijen er over het algemeen niet meer aan om (enige) transparantie te geven en zijn datarecovery tarieven gedaald.

Marita de Jong-Daams (administratief medewerker & logische recovery)

Ik ben de zus van Alwin en werk sinds 2015 bij DDRecovery. Mijn achtergrond is niet direct relevant voor de huidige werkzaamheden, ik ben opgeleid tot Neurowetenschapper. Wel heb ik affiniteit met computers en ben ik administratief en organisatorisch sterk. Samen met Alwin maak ik deel uit van de vaste kern van het bedrijf.

Op vrijwillige basis doen we regelmatig een beroep op:
– Jean-Pierre-Martin Daams (transport en vernietiging): vader van Alwin en Marita, tegenwoordig gepensioneerd maar blijft graag bezig.

– Arie Boon (transport en vernietiging): stiefvader van Alwin en Marita, gepensioneerd, maar ook gepassioneerd bezig met computers.

– C.X. Wu (transport): schoonvader van Alwin, gepensioneerd en graag onderweg om pakketjes op te halen.

Over de jaren heen hebben onderstaande personen een grote bijdrage geleverd aan de organisatie en diensten, vaak doen zij dit nog steeds en verdienen dan ook een eervolle vermelding.

Gerda Briggeman, DGA-Assist: http://www.dga-assist.nl (strategisch en fiscaal advies)

Piet Bouman, Flex Administratiekantoor (accountant)

Li-Shi Shu, Li-Shi Works: https://www.lishiworks.com (marketing & creative)

Victor van der Boom (e-marketing, adwords specialist)

Robert Langstraat (administratie)

Bianca Laarhoven (administratief medewerker)