Diensten

Harde schijf

Bij harde schijven ligt onze expertise, hiermee zijn we in 2008 begonnen. Over de jaren hebben we een ruime database aan donoronderdelen opgebouwd en werken we samen met betrouwbare onderdelenleveranciers. Ook hebben we een breed scala aan specialistische apparatuur waardoor we het maximale kunnen halen uit instabiele schijven. U kunt bij ons schijven aanmelden met softwarematige of lichte hardwarematige problemen maar ook zwaar beschadigde schijven. Onze kennis en apparatuur is expliciet anders dan bij computerbedrijven, daardoor kunnen wij voor hardwarematige problemen wél een oplossing bieden.

We hebben momenteel meer dan 200 partners die ons als aanvulling op onze diensten raadplegen. Wij proberen partners zo goed mogelijk van tips and tricks te voorzien zodat ook het voorstadium van het recovery traject in goede handen is.

In onze branche is het nemen van zo min mogelijk risico erg belangrijk, onze processen zijn dus gericht op het minimaliseren van risico’s. Zo maken wij altijd clones, zelfs al heeft een schijf geen hardwarematige problemen en zullen wij zo weinig mogelijk wijzigingen aanbrengen aan het origineel. Om een maximaal resultaat te kunnen behalen besteden we sommige taken uit aan specialisten op dat specifieke gebied. Zo wordt het interne werk in een speciale stofvrije omgeving (de cleanroom) uitgevoerd door onze partner in Engeland.

Bekijk tarieven

USB en geheugenkaart

Door toename in capaciteit van USB-sticks en geheugenkaarten worden deze steeds vaker bij ons aangemeld. De uitdagingen bij deze geheugenvormen kunnen variëren van relatief simpel tot extreem complex, of zelfs op dit moment nog onmogelijk. Wij bieden datarecovery aan voor alle typen USB-sticks en geheugenkaarten. Hierbij doen we voor chip off en monolithische recovery regelmatig beroep op experts binnen dit gebied. Afhankelijk van het probleem consulteren we onze experts in Nederland, Engeland of Amerika. Het is een sterk gefragmenteerde en ondoorzichtige markt waarbij prijzen erg uiteenlopen en onduidelijk is bij welke partij de benodigde kennis aanwezig is. Wij hebben besloten om niet zelf te investeren in apparatuur welk maar een deel van de problemen op zou kunnen lossen. Wij kiezen voor de perfecte match van specialist bij het specifieke probleem en datadrager. Hierbij hebben we prijsafspraken gemaakt zodat we onze vaste prijzen kunnen hanteren.

Bekijk tarieven

NAS

Steeds regelmatiger worden ‘Network Attached Storage’ of NAS apparaten aangemeld voor datarecovery. Voor sommigen is opslag in de cloud nog een stap te ver, daarvoor biedt een personal cloud een alternatief. Kostenefficiënt, sneller en in eigen beheer. Dat beheer verloopt niet altijd even vlekkeloos aangezien een NAS net als een computer een beperkte levensduur heeft en vaak worden ze vergeten. Wij bezitten de vaardigheden voor datarecovery van NAS systemen en complexere RAID recoverys en zijn hierin scherp geprijsd. Wij kunnen alle merken en typen behandelen, maar we hebben uitgebreide ervaring met merken als Synology, Seagate, Qnap, Netgear en Iomega.

Onze prijzen in deze categorie zijn buitengewoon scherp vergeleken met de concurrentie. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen particuliere en zakelijk gebruikte systemen.

Bekijk tarieven

RAID

Vooral in servers en NAS systemen komen RAID configuraties voor.

Meerdere schijven werken hierbij samen, van configuraties met 2 tot tientallen schijven komen langs. Fouten kunnen ontstaan bij de schijven zelf, maar ook hardwareproblemen naast de schijven of een simpele verwijderingsactie kunnen dataverlies veroorzaken. RAID 1 of Mirror configuraties behandelen wij niet anders dan een los volume, bij complexere configuraties behandelen wij het onder het RAID prijsmodel. Hierin zijn wij bijzonder scherp geprijsd, en inmiddels ook zeer bekwaam.

Bij DDRecovery hoeft een dergelijke recovery geen vele duizenden euro’s te kosten!

Bekijk tarieven

SSD

De opvolger van het traditionele magnetische geheugen, inmiddels vrijwel standaard in elke duurdere laptop of desktop. De SSD biedt snelheidsvoordelen en heeft geen bewegende delen. Toch heeft ook de SSD een beperkte technische levensduur.

Vooral als de SSD vaak warm wordt tijdens gebruik kan de levensduur tegenvallen.

Een verwijderingsscenario op een SSD schijf kan slecht uitpakken. Succeskansen zijn volledig anders als bij de recovery van een magnetische harde schijf. Wat meer uitdagingen in deze categorie dus, gelukkig wij bieden oplossingen voor vrijwel elk type SSD.

Bekijk tarieven

Mac

Heeft u een externe schijf die u gebruikte op een Mac, dan zijn hier geen lastiger uitdagingen bij en valt het in de harde schijf/usb en geheugenkaart categorie.

Moderne Apple laptop en desktop systemen bieden echter hun eigen uitdagingen voor data recovery. Encryptie is vrijwel standaard en een fabrieksreset bij een SSD of encrypted harddisk is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onherroepelijk.

Bij de nieuwste macbooks zit de SSD op het moederbord gesoldeerd (en gelijmd), en alle performance machines sinds 2014-15 hebben NVME opslagmedia. Allemaal unieke uitdagingen, waarbij weer unieke oplossingen horen. Daardoor zijn de prijzen wisselend.

Bekijk tarieven

Smartphone / Tablet

Mobiele apparaten bevatten steeds meer belangrijke data door de aanwezigheid van steeds betere camera’s. Het uitlezen is met de moderne generaties een uitdaging door versleuteling van de data, welk soms toestelgebonden is. Recovery in deze categorie is meer ongewis en duurt vaak wat langer. Gelukkig kunnen wij door samen te werken met onze specialisten een breed scala aan apparaten en problemen aanpakken. Ook microSD kaartjes die gebruikt zijn in telefoons en daarbij versleuteld zijn vallen in deze categorie. Ze moeten wel samen met de telefoon aangeleverd worden.

Bekijk tarieven

Vind een diagnose- of afgiftepunt in de buurt

Diagnosepunten

Hier kunt u gratis een diagnose laten stellen. Kies uw locatie en klik voor meer informatie.

Afgiftepunten

Hier kunt u uw pakketje achterlaten waarna onze koerier deze veilig naar ons lab zal transporteren.

Bel ons, ga langs bij één van onze diagnosepunten of vul onderstaand formulier in voor prijsindicatie zodat we contact met u op kunnen nemen.

[[[["field6","equal_to","1"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field7","equal_to","1"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[["field6","equal_to","2"]],[["show_fields","field27"]],"and"],[[["field6","equal_to","1"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field6","equal_to","4"]],[["show_fields","field28"]],"and"],[[["field6","equal_to","5"]],[["show_fields","field31"]],"and"],[[["","equal_to","3"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field49","equal_to","7"]],[["show_fields","field47"]],"and"],[[["field15","equal_to","19"]],[["show_fields","field48"]],"and"],[[["field49","equal_to","1"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field49","equal_to","6"]],[[]],"and"],[[["field41","equal_to","22"]],[["show_fields","field51"]],"and"]]
1 Step 1
Jouw gegevens
Je naam
Je adres + woonplaats
Je telefoonnummer
Over je gegevensdrager
Medium
Wat voor geluid hoor je?
Namelijkmore details
0 /
Spoed

Voor opdrachten met spoed wordt een meerprijs gerekend. Deze kunt u op de prijzen pagina vinden. U kunt het best even bellen met 020-2600104 om geen vertraging op te lopen.

Waarop mag de data worden gezet?
Wat heb je aangeleverd?more details
0 /
DDRecovery mag mijn medium na recovery gratis vernietigen
Omschrijf hieronder je probleem
Omschrijving probleem
0 /
Omschrijf hieronder de data
Omschrijving data
0 /
Hoe heb je ons gevonden?
Ik heb jullie gevonden viamore details
0 /
Ik geef hierbij toestemming aan DDRecovery om contact met mij op te nemen en dat mijn gegevens alleen hiervoor zullen worden gebruikt.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder