Partnerprogramma

Waarom een samenwerking?

Het komt vaak voor dat een klant data is kwijtgeraakt die niet meer op een normale manier toegankelijk is. In dat geval is een samenwerking met een professioneel data recovery-bedrijf haast essentieel. Wij van DDRecovery helpen je klant graag uit de brand en zorgen voor voorspoedig dataherstel. Zo geef je de klant extra service én geniet je zelf van een aantrekkelijke commissie.

Vijf pluspunten van het partnerprogramma:

  • De klant krijgt goed advies en een betaalbare recovery
  • Je profiteert van een fraaie commissie
  • Je bepaalt zelf of je de dienst direct dan wel indirect aanbiedt
  • De recovery wordt met spoed uitgevoerd
  • Eenvoudige formule: geen succes, dan geen kosten voor de klant

Wie is DDRecovery?

Met onze langdurige ervaring in data recovery kun je ervan op aan dat wij voor diverse vormen van dataverlies een oplossing hebben. De focus ligt hier met name op harde schijven, RAID’s en USB-sticks. Vele consumenten en bedrijven hebben al baat gehad bij onze expertise.

Sinds jaar en dag hechten wij veel waarde aan het no cure, no pay-principe. Ook geloven we niet in het belang van woekerprijzen; daarom valt maar liefst 80% van de recovery’s in de €150 of €350-categorie. Ideaal voor de consument met een beperkt budget.

Meer weten? Vul dan het aanmeldformulier in, neem direct contact met ons op via 020-2600104 of stuur een mail naar partner@ddrecovery.nl.