DDRecovery is een data recovery-bedrijf uit Amsterdam dat zich specialiseert in het terughalen van belangrijke bestanden. Wij leveren sinds 2008 een betaalbare totaaloplossing voor alle defecte datadragers.

Ons Team

DDRecovery is een specialistisch data recovery bedrijf dat is opgericht in 2008 met een hoofdvestiging in Amsterdam. Daarnaast bieden we u als klant binnenkort ook de mogelijkheid om uw datadrager langs te brengen op andere locaties verspreid door het land.

Alwin Daams is eigenaar en data recovery engineer. Na zijn studies Elektrotechniek en Informatica & Economie vervulde hij zijn roeping als rastechneut. Sinds het oprichten van zijn onderneming groeide deze uit tot een professioneel data recovery bedrijf.

Bianca Laarhoven neemt casemanagement en overige ondersteunende werkzaamheden voor haar rekening, en Marita Daams is verantwoordelijk voor casemanagement, de financiële administratie, het partnerprogramma, beheer van de website en overige ondersteunende taken.

Verder bestaat ons team uit Gerda BriggemanRobert Langstraat (verantwoordelijk voor strategisch advies), Marianne Mol en Ling Chiang (ondersteunende werkzaamheden).

De drie pijlers van DDRecovery

Persoonlijke benadering
Elke klant heeft een uniek verhaal, zeker bij zoiets ingrijpends als dataverlies. Daarom hechten wij zeer veel waarde aan een persoonlijke aanpak, om wat voor reparatie het ook gaat. Onze grootste drijfveer is de blijdschap van de klant. Vanzelfsprekend gaan we uiterst vertrouwelijk om met uw data en eigendommen.

Betaalbare data recovery
Hoewel de waarde van je data onschatbaar is, rekenen wij absoluut geen torenhoge prijzen. Maar liefst 80% van de recovery’s valt in de €150-categorie of €350-categorie. Onze service is dus ideaal voor de consument of MKB met een beperkter budget. Daarnaast hanteren we vaste prijzen, en is er volkomen transparantie: we hanteren het no cure, no pay-principe, er zijn geen verborgen analysekosten en alles is inclusief btw.

Veelomvattende service
De data recovery geldt in principe voor elke datadrager waarvan de gegevens zijn kwijtgeraakt: harde schijven, netwerkschijven (NAS) en RAID’s, USB-sticks, smartphones, en ga zo maar door. Geen uitdaging is ons te gek. Bovendien zijn wij maar liefst 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 u bereikbaar.