RAID recovery

Wij leveren oplossingen voor netwerkschijven mét of zonder RAID-configuraties. De data recovery geldt voor NAS, RAID 0, 1 en 5, én JBOD-systemen met niet meer dan 4 schijven. Bij meer dan 4 schijven of afwijkende configuraties wordt de recovery door één van onze partners verricht. Voor elke vorm van data recovery geldt het no cure, no pay-principe. Geen dataherstel? Geen betaling.

[image source=”https://www.ddrecovery.nl/wp-content/uploads/2013/06/nas-recovery-qnap.jpg” align=”center” border=”true”]

Elke RAID recovery is uniek

Wij repareren diverse soorten bestandssystemen, waaronder XFS, ReiserFS, ext2 en ext3. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met merken als LaCie, Iomega, Synology en NETGEAR. Zo zijn we in staat om zeer specifieke problemen op te lossen.

Het RAID recovery-proces (1-6 weken)

Zowel de harde schijven als apparaten kunnen falen. Bovendien hanteren veel NAS-fabrikanten zelf ontwikkelde setups met aangepaste bestandssystemen en RAID-varianten. Hierdoor kan de oplossing van het probleem verschillen in complexiteit, duur en prijs.

Heeft je NAS slechts één schijf, dan zal deze behandeld worden als een normale harddisk. In dit geval is er sprake van een logisch of elektrisch probleem, of interne schade.